تعداد بازدید : 150727
تعداد نوشته ها : 65
تعداد نظرات : 24
ستاره شناسان بیش از ۴۰۰سال است که خوردشید را از راه دور مطالعه می کنند ، اما اکنون ناسا تصمیم گرفته برای تحقیقات خود در مورد تنها ستاره منظومه شمسی ، به این گوی سوزان سفر کند.
به گزارش ساینس دیلی،لیکا گوهاتاکورتا از دانشمندان ناسا ، در اینباره می گوید میخواهیم برای نخستین بار از یک ستاره زنده دیدن کنیم. خورشید قلمرو کشف نشده منظومه شمسی است و احتمال اکتشافات در آن خارج از چارچوب است.
این ماموریت کاوشگر خورشیدی مثبت نام دارد که برای انجام آن ، یک سفینه مقاوم در برابر گرما برای ورود به عمق جو خورشید ، طراحی شده که میتواند از بادها و مغناطیس خورشیدی نمونههای دست اول تهیه کند.
پرتاب این فضا پیما تا سال ۲۰۱۵انجام خواهد شد. این ماموریت هفت سال پس از پرتابش به اتمام میرسد.
طراحان این ماموریت معتقدند کاوشگر خورشیدی مثبت از دو راز مهم اخترفیزیک پرده برخواهد داشت و اکتشافات جدید بسیاری را در طول مسیر انجام خواهد داد.
گوهاتاکورتا گفت این کاوش هنوز در مرحله طراحی اولیه موسوم به پیش مرحله الف در مقرهای ناسا قرار دارد.
طراحی و ساخت این فضاپیما را آزمایشگاه فیزیک کابردی جان هاپکینز APLبرای ناسا انجام خواهد داد.
آزمایشگاه فیزیک کاربردی جان هاپکینز در فرستادن کاوشگر به سوی خورشید دارای تجربه است.
در این کاوشگر ، از فناوریهای مقاوم در برابر گرما از تجارب فضاپیمای مسنجر APLکه نخستین پرواز در ارتفاع کم خود بر روی سیاره عطارد در ژانویه ۲۰۰۸را به انجام رساند ، استفاده میشود.
این کاوشگر برای رسیدن به خورشید از نزدیکترین مسیر باید ۹میلیون کیلومتر و یا ۹شعاع خورشیدی راه بپیماید.
در آنجا سپر گرمایی ساخته شده از کامپوزیت کربنی این فضاپیما باید در برابر دمایی بیش از ۱۴۰۰درجه سانتیگراد تاب بیاورد. این فضاپیما باید بتواند در برابر انفجار پرتوهایی دوام بیاورد که پیش ازاین هیچ فضاپیمایی آن را تجربه نکرده است.
به طور طبیعی انرژی این کاوشگر از خورشید تامین میشود و برق مورد نیاز خود را از پانلهای خورشیدی خنککننده مایع، تامین خواهد کرد که وقتی نور خورشید بسیار شدید میشود ، پشت سپر گرمایی جمع شوند.
از این فاصلههای نزدیک ، خورشید ۲۳برابر وسیع تر از آن چیزی خواهد بود که از آسمان زمین دیده میشود.
دو رازی که امید میرود در این ماموریت پرده از آنها برداشته شود ، دمای زیاد تاج خورشید و شتاب شگفت انگیز بادهای خورشیدی است.
برای حل این دو معما ، این کاوشگر جدید در واقع وارد تاج خورشید خواهد شد این مدت زمان به کاوشکر کمک میکند تا در مراحل مختلف و متنوعی ، از چرخه خورشیدی و از تاج و بادهای خورشیدی نمونه برداری کند .